Ultimate magazine theme for WordPress.

Top scule și unelte de mână ce nu ar trebui să îți lipsească din gospodărie

0 36
Conținut oferit de: Partener extern.

Indiferent dacă locuiești la casă sau la apartament, cert este faptul că din când în când apar situații în care este necesar să remediezi diferite lucruri din locuință. Pentru a putea face acest lucru, vei avea nevoie de o serie de scule  de bază, dacă vrei să eviți cu orice preț să apelezi la ajutorul unui instalator. La casă lucrurile sunt și mai complicate având în vedere că aici este necesar să se investească și într-o serie de unelte, utilizate îndeosebi în sfera grădinăritului sau menținerii aspectului acesteia. Indiferent în care dintre cele două situații te afli, un bun gospodar va face toate eforturile necesare pentru a se asigura că nu îi lipsește nicio sculă sau nicio unealta din trusa proprie.

La ora actuală există o gamă fabuloasă de scule și unelte ce ne pot fi de un real folos în activitățile gospodărești, însă în mod sigur nu vei avea nevoie de toate sculele și uneltele existente în mod constant. Astfel, am alcătuit pentru tine o listă cu câteva dintre cele mai uzuale scule și unelte de mana ce nu ar trebui să îți lipsească din trusă.

Ciocanul

De departe una dintre cele mai populare unelte este clasicul ciocan, acesta găsindu-și cu ușurință utilitatea în diferite activități din cadrul locuinței. Utilizat adesea pentru diferite reparații dar mai ales pentru a bate cuie, ciocanul este de nelipsit.

Cheile fixe

Din trusa de scule nu ar trebui să îți lipsească nicidecum cheile fixe având în vedere că acestea își pot găsi cu ușurință utilitatea în majoritatea activităților care presupun instalații de țevi. Probabil cu toții am fost puși în situația de a remedia sau de a înlocui anumite secțiuni de țevi din pricina unor scurgeri.

Șurubelnițele

Șurubelnițele sunt sculele care nu mai au nevoie de niciun fel de prezentare având în vedere că le utilizam cu regularitate pentru a înșuruba. Recomandarea este aceea de a te asigura că dispui de toate tipurile de șurubelnițe și poți chiar lua în calcul și achiziționarea unora electrice pentru un plus de eficiență.

Mașina de găurit

Mașina de găurit este de asemenea un produs ce nu ar trebui să îți lipsească din gospodărie, chiar dacă poate nu o utilizezi în mod regulat. În lipsa acesteia, nu de puține ori ne vedem puși în situația de a împrumuta una de la prieteni sau vecini, lucru ce nu ne face o plăcere deosebită.

Cleștele și patentul

Atât cleștele, cât și patentul își vor găsi cu ușurință utilitatea în jurul gospodăriei având în vedere că sunt utilizați cu regularitate remedierea unor probleme ce pot apărea spontan. Prinderea în siguranță a unor obiecte sau scoaterea unor cuie bătute greșit se transforma în activități foarte simple cu ajutorul acestor unelte.

Diferite consumabile utile

Deși acestea nu se includ pe lista sculelor și uneltelor de mână, cert este faptul că există o serie de consumabile ce ar trebui de asemenea să se regăsească în trusa de scule, produse precum: banda de izolat, banda adeziva, diferite tipuri de cuie, șuruburi etc. Fiecare dintre acestea își vor dovedi utilitatea la un moment dat, într-un mod sau altul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.