Ultimate magazine theme for WordPress.

Târg de Crăciun, cu tombolă, la Răchițele. Programul ediției V

0 339

Primăria comunei Mărgău și Asociația Susurul Izvoarelor Răchițele organizează în acest an Târgul de Crăciun de la Răchițele. Evenimentul a devenit deja o tradiție, fiind la a V-a ediție. Desfășurarea are loc duminică, 19 decembrie.

Participanții se vor bucura de tradiția locului, de produsele locale și de un spectacol de colinde. Copii și adolescenții cu vârste de până la 18 ani, din comuna Mărgău, vor putea participa la o tombolă cu premii în valoare de 5.000 de lei.

„19 decembrie 2021 va fi zi de aleasă sărbătoare în comuna Mărgău. Târgul de Crăciun Răchițele se află la cea de a V-a ediție și își așteaptă colindătorii din toata zona microregiunii Huedin. Anul acesta, organizatorii vor amenaja un sector dedicat producătorilor locali oferind posibilitatea de promovare a produselor locale. Toți cei prezenți se vor putea bucura de un ceai cald sau o porție de sarmale oferite de partenerul evenimentului @HMD Catering. Vă așteptăm cu drag și mare bucurie!”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

PROGRAMUL TÂRGULUI DE CRĂCIUN 2021 – RĂCHIȚELE

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.