Ultimate magazine theme for WordPress.

Tânără din Republica Moldova, lovită de un client într-un bar din Huedin

0 3.176

O tânără de 24 de ani, specialist IT în Republica Moldova, a fost luată la pumni într-un bar din Huedin. Cel care a agresat-o este un bărbat pe nume Florin, care ar fi șofer de TIR. Fata se afla la Huedin într-o scurtă vacanță, venise la proprietarii barului în care a avut loc incidentul. De altfel și proprietarii localului provin tot din Republica Moldova. Tânăra spune că gestul localnicului a dezamăgit-o profund – plus comentariul acestuia, axat pe partitura „român, pe veci stăpân”. Scandalul a pornit după ce fata îl anunțase pe un client că se făcuse deja ora închiderii, iar agresorului i-a sărit, brusc, muştarul.

Iată povestea spusă de tânără pentru Gazeta de Cluj.

„Sâmbăta trecută, pe la ora zece seara mă aflam în barul din Huedin al prietenilor mei, cetăţeni din Republica Moldova, la care am venit într-o scurtă vacanţă. Am sosit cu mult drag în ţară, animată şi de dragostea pentru România şi oamenii săi, însă am avut acum o cruntă dezamăgire. La un moment dat, un anume Florin, pe care-l ştiu că lucrează ca şofer de Tir – şi client fidel al barului prietenilor mei – a răbufnit într-un mod cu totul neplăcut şi neaşteptat, deşi eram până atunci fusesem în relaţii bune cu el. După ce i-am atras atenţia că trecuse ora închiderii, unui client – care se lăuda cu voce tare că poate sta şi până la ora 2.00 dimineaţa – acest Florin s-a ridicat brusc şi a strigat: „Oare de când s-a ajuns ca românii să fie conduşi de ăştia veniţi din Moldova”? Apoi a sărit cu pumnii şi m-a lovit peste mâinile cu care mă apăram, învineţindu-mi-le peste tot. Norocul meu a fost că a sărit cineva de acolo şi m-a salvat, altminteri nu se ştie ce-mi făcea”, spune tânăra.

Chemată de urgenţă, la faţa locului a sosit degrabă şi poliţia, care l-a amendat pe agresor şi a îndrumat-o pe tânără la I.M.L.Cluj.

Curând, Ana este poftită în cabinetul de consultaţii, de unde se întoarce cu un certificat în care medicii i-au recomandat câteva zile de îngrijiri.

“O să studiez posibilitatea dacă o să fac plângere pe numele lui la poliţie şi sunt înclinată să fac acest lucru fiindcă insul acesta ar merita pus puţin cu botul pe labe pentru “patriotismul” de care a dat dovadă – tocmai faţă de cineva venit aici din dragoste pentru ţara şi neamul din care face şi el parte”, mai adaugă victima.

“Până la această oră nu s-a depus plângere penală, însă ne aflăm între limitele celor două luni pretinse de lege pentru acest fapt”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Traian Morar, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.