Ultimate magazine theme for WordPress.

Tânără din Huedin, bătută crunt de iubit într-un hotel din Turcia. Ministerul de Externe a intervenit

0 2.232

O tânără originară din Huedin a fost bătută zdravăn într-un hotel de lux din Antalya. Iubitul acesteia, român și el, gelos din fire, a bătut-o pe clujeancă în două reprize și ar fi vrut să o arunce de la etajul cinci al complexului hotelier.

Cuplul de tineri se afla în concediu în Antalya. Bărbatul a acuzat-o pe tânără că se uită după alți bărbați de pe plajă. De aici și până la bătaie a fost doar un pas. Oamenii de pe plajă au scos-o pe fată din mâinile agresorului care era negru de furie.

Marți seara, în camera hotelului, bărbatul aflat sub influența băuturilor alcoolice a luat-o pe tânără la o nouă repriză de bătaie. Clujeanca ne-a povestit că a fost lovită cu pumnii în burtă, în cap, a fost strânsă de gât și amenințată pe balcon că va fi aruncată de la etajul cinci al complexului hotelier.

Femeia a fost preluată de un echipaj medical și a fost transportată la un spital din Antalya pentru tratament și îngrijiri de specialitate.

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe, prin intermediul Ambasadei României la Ankara, au aflat de caz și s-au deplasat de urgență la hotelul unde erau cazați românii.

“Ambasada României la Ankara are cazul în atenție și a luat legătura atât cu cetățeana română, cât și cu conducerea hotelului din Antalya în care s-a produs incidentul.

Reprezentantul misiunii diplomatice i-a recomandat cetățeanului român să se interneze într-o unitate medicală pentru verificări și să informeze poliția locală cu privire la incident.

Misiunea diplomatică menține legătura cu cetățeanul român, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară în limita competenței legale”, precizează pentru publicația noastră, Info Huedin, reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.