Ultimate magazine theme for WordPress.

Tânăr reclamat că ar crește 200 de șobolani. El ar fi abandonat la gunoi trei pitoni

0 1.117

Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu Bihor face cercetări după ce un tânăr din Oradea a abandonat la gunoi trei pitoni în cartierul Rogerius. Tânărul a fost reclamat că ar crește 200 de șobolani în captivitate, drept hrană pentru șerpi.

Autorităţile sunt din nou în alertă după ce au primit un telefon de la un bărbat care s-a prezentat ca fiind un coleg de muncă de-al tânătului, a anunțat că acesta crește în captivitate 200 de șobolani pe care îi folosea drept hrană pentru şerpi.

Conform colegului, orădeanul ar mai creşte pe undeva şi alţi pitoni. Comisarii bihoreni ai Gărzii de Mediu verifică acum beciurile şi alte locaţii unde tânărul ar fi putut ascunde animalele. Acesta s-a mutat din locuinţa unde stătea cu chirie şi nici nu mai răspunde la telefon inspectorilor de la Garda de Mediu, potrivit presei locale.

„Sunt îngrijorat de astfel de situații, deoarece mâine îi vine cuiva ideea să aducă ouă de șerpi constrictori, de anaconda, de mamba, de orice reptilă. Și nici nu vreau să mă gândesc dacă tânărul punea vipere la gunoi ce se putea întâmpla. Problema e că noi nu avem definit ce înseamna animale periculoase. Au fost situații, cum e cazul de pe strada Feldioarei din Oradea, unde cresc boa, anaconda, pitoni. I-au procurat de la pet-shop. Norocul a fost cu doamna ofițer de la Poliția Animalelor care e medic veterinar și e cunoscătoare, fiindcă și în acel caz situația putea deveni periculoasă cu copiii”, ne-a spus Sever Şerbănescu, potrivit Bihon.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.