Ultimate magazine theme for WordPress.

Tânăr din Aghireșu, probleme mari cu legea

0 1.917

Polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Aghireșu, județul Cluj.

Conform probatoriului administrat, la data de 9 februarie, în jurul orei 00.30 cel în cauză – un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Aghireșu, județul Cluj, s-ar fi deplasat la locul de muncă al fostei sale soții, unde ar fi agresat-o pe aceasta și pe un alt angajat al respectivei societăți.

morosan-300×250

Ca urmare a unui ordin de protecție dispus de către magistrații Judecătoriei Huedin, celui în cauză îi era interzis să se apropie de persoana vătămată la o distanță mai mică de 200 metri de aceasta.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, lovire sau alte violențe și nerespectare a hotărârii judecătorești , fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal, respectiv de Legea 217/2003.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore, iar ulterior acesta a fost prezentat magistraților de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, care au dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.