Ultimate magazine theme for WordPress.

Tâlhărie la Ciucea pentru 15 lei. Tâlharul din Poieni a ajuns după gratii

0 2.865

La data de 21 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au identificat și reținut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Poieni, județul Cluj, pe nume Florin Rezmiveş, cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Ulterior, un judecător de drepturi și libertăți de la Judecătoria Huedin l-a trimis în arest preventiv pe tâlhar.

Conform probatoriului administrat, tânărul este bănuit că la data de 20 ianuarie, în jurul orei 00.00, ar fi agresat fizic și deposedat de o sumă de bani un bărbat în vârstă de 83 de ani, din comuna Ciucea, județul Cluj, agresiunea având loc în interiorul locuinței persoanei vătămate. Suma furată de la bătrân este de 15 lei.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii detâlhărie calificată, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Faţă de tânărul de 19 de ani, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore. Ulterior, cel în cauză a fost prezentat în faţa magistraţilor, pe numele acestuia fiind emis  mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Citește și …
Tânărul care a tâlhărit un bătrân din Ciucea, pentru 15 lei, trimis în judecată. Procurorii s-au mișcat rapid

„Solutia pe scurt: În baza art. 226 alin. 1 NCPP rap. la art. 202 alin. 1 şi alin. 3, art. 223 alin. 2 NCPP admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin şi, în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului R. FLORIN – fiul lui Natural și Reghina, …… cercetat pentru săvârşirea infrac?iunii de tâlhărie calificată, prev. de art. 233 rap. la art. 234 alin. 1 lit. d Cod penal, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 21.01.2020 şi până la data de 19.02.2020 inclusiv. Onorariul avocatului din oficiu M. LOTICA, în cuantum de 313 lei se va elibera din fondurile speciale ale Ministerului Justiţiei. În temeiul art. 275 alin. 3 NCPP, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare, care se depune la Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Huedin. Dată şi pronunţată în Camera de consiliu azi, 21.01.2020, ora 19,20, în prezenţa procurorului, a inculpatului şi a apărătorului din oficiu. Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP) 2/2020 21.01.2020”, se arată în minuta Judecătoriei Huedin.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.