Ultimate magazine theme for WordPress.

TÂLHAR arestat la Huedin. A intrat peste un bătrân din Căpușu Mic, în casă

0 1.033

În cursul zilei de ieri, 24 februarie, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin – Postul de Poliție Comunal Căpușu Mare au identificat și reținut pentru o perioadă de 24 de ore un bărbat de 25 de ani, din comuna Florești, bănuit de săvârșirea unei tentative de tâlhărie calificată.

În fapt, polițiștii au fost sesizați la data de 23 februarie, în jurul orei 02.50, cu privire la faptul că o persoană necunoscută a pătruns prin efracție într-un imobil din localitatea Căpușu Mic, unde, sub amenințarea cu un obiect contondent, ar fi solicitat unei persoane vârstnice să îi înmâneze sumele de bani pe care le deține, fără a reuși acest demers, părăsind respectiva locație.

Cercetările demarate de polițiști și activitățile investigativ-operative au condus la identificarea persoanei care ar fi săvârșit fapta, respectiv un bărbat de 25 de ani, din Florești, care a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

Astăzi, 25 februarie, a fost prezentat magistraților Judecătoriei Huedin, fiind emis pe numele său mandatul de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.