Ultimate magazine theme for WordPress.

SURSE: Când va fi pornit iluminatul festiv în Huedin. Se merge pe economie anul acesta. Ce părere aveți?

0 2.099

Oraşul Huedin va fi iluminat în iarna 2022-2023 în culorile alb şi albastru, iar echipamentele şi ornamentele utilizate pentru pieţele din centrul oraşului vor fi cele de anul trecut în mare parte, cu unele excepții. Surse din cadrul Primăriei Huedin spun pentru INFO Huedin că anul acesta va fi iluminat festiv pe modul economic.

AVOCAT

Din cauza scumpirii energiei electrice, la Huedin, la fel ca în alte orașe, perioada cu iluminat festiv va fi redusă. „Două zile s-a discutat despre iluminatul festiv și s-a ajuns la concluzia că anul acesta ornamentele vor fi concentrate doar pe zona centrală a orașului”, precizează una din sursele care a participat la discuții.

Mai mult, aceeași sursă spune că în momentul pornirii luminițelor nu va exista foc de artificii, nefiind buget pentru asta. În schimb, la pornirea iluminatului festiv din acest sezon, Moș Crăciun va poposi în centrul orașului Huedin, va face poze cu cei mici și le va oferi cadouri.

Data la care iluminatul festiv va fi pornit în Huedin ar fi 21 decembrie. La ora 17:00 ar urma să fie aprinse luminițele de sărbătoare. „Va fi și ultima ședință de Consiliu Local în 21 decembrie, vor fi colindători la primărie, va fi și un concert de colinde. La ora 17:00, urmează ca toți să plece de la primărie în centrul orașului pentru pornirea luminilor”, mai spune reprezentantul Primăriei Huedin.

Discuțiile pe tema iluminatului festiv și a modului în care se desfășoară lucrurile la momentul pornirii nu sunt încheiate, astfel că pot apărea modificări de program. Primăria Huedin, tocmai din acest motiv, nu a anunțat, încă, oficial, data exactă la care orașul va fi „îmbrăcat” de sărbătoare.

Luminițele ar urma să rămână pornite, în fiecare seară, din 21 decembrie 2022 până în 8 ianuarie 2023, inclusiv.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.