Ultimate magazine theme for WordPress.

Sunați la 112 dacă aveți informații! Mama criminală trebuie găsită

0 3.426

Polițiștii din județul Cluj sunt în stare de alertă. Ei caută o femeie fără copil, dar care a fost văzută gravidă până în urmă cu câteva zile. Ar putea fi exact mama care a dat naștere unui băiețel viu, dar a ales să îl împacheteze în saci de plastic și să-l arunce la gunoi. O descoperire macabră a fost făcută miercuri la groapa de gunoi a Clujului, locul unde ajung deșeurile din tot județul.

La data de 14 februarie, în jurul orei 14.20, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că, în contextul manipulării deșeurilor din municipiul Cluj-Napoca, în zona rampei de deșeuri din Pata Rât a fost găsit cadavrul unui nou-născut.

La locul indicat s-a deplasat de urgență o echipă operativă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiștii Serviciului Criminalistic, pentru a desfășura cercetarea la fața locului.

Nașterea nou-născutului a fost la termen și ar fi survenit cu aproximativ 4-5 zile în urmă. Cauza morții urmează a fi stabilită de către Institutul de Medicină Legală, în urma necropsiei și a examenelor de laborator.

Cercetările sunt efectuate în continuare pentru a se stabili împrejurările în care a survenit decesul minorului, cauza fiind preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

„În contextul acestui tragic eveniment, adresăm comunității rugămintea de a veni în sprijinul anchetei, în cazul în care dețin informații care ar putea ajuta la stabilirea identității femeii care a dat naștere copilului. Precizăm că apelul nostru nu este adresat doar cetățenilor din cadrul municipiului Cluj-Napoca”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.