Ultimate magazine theme for WordPress.

Șoferi amendați și lăsați fără permis pentru 90 de zile. Nu au băut suficient pentru infracțiune. Actorii, din Mărgău și Căpușu Mare

0 586

La data de 1 septembrie, în jurul orei 00.40, poliţiştii au depistat un conducător auto de 53 de ani, din comuna Mărgău, în timp ce se deplasa pe DN1R, pe raza comunei Călăţele, aflându-se sub influenţa alcoolului.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, s-a relevat o concentraţie de peste 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

morosan-300×250

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional în conformitate cu OUG 195/2002 R, iar ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

La aceeaşi dată, în jurul orei 03.00, poliţiştii au depistat un conducător auto de 28 de ani, din comuna Căpuşu-Mare, în timp ce se deplasa pe DN1E60, în localitatea Izvorul Crişului, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, tânărului i-a reieşit o concentraţie de peste 0,10 mg alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002 R, fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.