Ultimate magazine theme for WordPress.

ȘOCANT! O femeie din Gârbău și-a aruncat rodul pântecelui la gunoi, ca pe o cârpă. Ce merită?

0 245

Polițiștii clujeni caută o femeie din comuna Gârbău, despre care cred că și-a aruncat bebelușul la gunoi. Cadavrul nou născutului a fost descoperit vineri dimineața la Pata Rât, groapa de gunoi a municipiului Cluj-Napoca. În urma anchetei efectuate, oamenii legii au aflat că gunoiul cu care a ajuns fătul la Pata Rât a fost adunat din satele comunei Gârbău. Așa au pornit ancheta, iar acum o caută pe femeie neîncetat. Nu se știe deocamdată dacă bebelușul s-a născut viu sau mort.

AVOCAT

Vineri dimineața, polițiștii au fost alertați de existența cadavrului pe rampa de la Pata Rât, groapa de gunoi a Clujului. Oamenii care căutau după hrană și plastic au făcut macabra descoperire. Locul a fost împânzit de polițiști, criminaliști și un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

După efectuarea cercetării la fața locului, oamenii legii au început să o caute pe mamă.

Reporterii publicației noastre au identificat cu, ajutorul surselor, cum se numește firma care a dus gunoiul la Pata Rât și totodată au discutat și cu administratorul acesteia. Vasile Pușcaș, administratorul COMUNAL ECO SRL, firma care adună gunoiul din comunele Baciu, Gârbău, Sânpaul și Aghireșu, ne-a spus cum au stat lucrurile în acest caz.

„Gunoiul a fost adunat joi din comuna Gârbău. S-a strâns din satul Gârbău, din satul Turea și Cornești. Pentru că după ora 18:00 rampa de la Pata Rât se închide, gunoiul strâns a stat până vineri dimineață în autospecială. Vineri dimineață când a fost descărcat la Pata Rât, printre resturi, a fost găsit și cadavrul copilului. Polițiștii l-au audiat pe șoferul nostru, i-au luat declarație”, ne spune Vasile pușcaș, administratorul firmei Comunal Eco SRL.

Informațiile primite de noi de la Vasile Pușcaș au fost puse și la dispoziția anchetatorilor, care au reușit astfel să restrângă aria de căutări.  Acum, polițiștii clujeni se focusează pe cele trei localități din care s-a adunat gunoiul în cursul zilei de joi, iar în dimineața zilei de vineri a fost descărcat la Pata Rât, odată cu el și cadavrul unui nou născut. Cel mai probabil, într-una dintre aceste localități s-ar putea afla și femeia care și-a aruncat pruncul la gunoi.

Dacă pista de căutări este corectă, în cel mult câteva zile va fi prinsă femeia care și-a aruncat bebelușul la gunoi.

Nu este exclusă nici varianta potrivit căreia o femeie aflată în tranzit prin comuna Gârbău să-și fi aruncat bebelușul la gunoi și să plece fără a privi înapoi.

Necropsia făcută de medicii legiști va stabili dacă fătul s-a născut mort sau viu și a fost ucis.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.