Ultimate magazine theme for WordPress.

Simion Moldovan, rupt de beat în momentul în care a omorât doi tineri nevinovați și a rănit alți doi. Radu Sorcoi nu a băut alcool

0 357

Simion Moldovan, autorul accidentului de duminică dimineața, de la Podul Vinerii, în care el și alți doi tineri au murit, iar alți doi au fost răniți, era mort de beat. Asta arată testele făcute de medicii legiști de la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca, odată cu efectuarea necropsiei. Radu Sorcoi, celălalt șofer care circula regulamentar nu a băut gram de alcool înainte de a se urca la volan, arată aceleași teste.

Analizele făcute de medicii legiști de la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca, odată cu efectuarea necropsiei, au scos la iveală o realitate șocantă. Simion Moldovan avea o alcoolemie în sânge de 2,68  la mie. Această valoare a alcoolemiei este extrem de mare, spun specialiștii, un om normal la o alcoolemie de 3 la mie intră în comă alcoolică.

Radu Sorcoi, celălalt șofer care conducea regulamentar, nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, arata aceleași teste făcute odată cu necropsia.

Oamenii din Huedin acuză că Simi Moldovan se bucura de protecție din partea polițiștilor din oraș și conducea sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise fără probleme. Mama acestuia este secretară la Poliția Huedin, iar tatăl său fost șef la Cercetări Penale în Poliția Huedin, actualmente avocat în oraș.

Simion Moldovan a fost polițist în IPJ Cluj, dar a fost dat afară din sistem după mai multe abateri de la lege.

Reamintim, autovehiculul cu care circulau Simi, Teodoro și Ionuț a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal de un altul în care circulau regulamentar doi tineri, Radu Sorcoi, în vârstă de 20 de ani, șofer, și Ionuț Badiu, în vârstă de 17 ani, pasager. În urma impactului extrem de violent, Simion Moldovan, Radu Sorcoi și Ionuț Badiu au decedat pe loc. Cadavrele lor au fost proiectate din autoturisme la impact, semn că nu purtau centuri de siguranță. Ionuț și Teodoro, ambii de 23 de ani, au supraviețuit accidentului.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Dosarul este deschis pe faptă și, cel mai probabil, urmează să fie clasat din momentul autorul accidentului a decedat.

Citește și …
FOTO/VIDEO – Accident cu 3 morți și 2 răniți la Podul Vinerii. Unul dintre morți este Simion Moldovan
Citește și …
VIDEO – Cronica unei tragedii anunțate: Simi Moldovan A UCIS doi oameni nevinovați. În vară era leșinat de la droguri sau alcool
Citește și …
Ionuț Badiu și Radu Sorcoi sunt cei doi tineri trimiși la ceruri, prea devreme, de Simi Moldovan
Citește și …
DATE OFICIALE de la medici: Care este starea supraviețuitorilor accidentului de la Podul Vinerii

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.