Sfârșit cumplit pentru un tânăr din Răchițele

Sfârșit cumplit pentru un tânăr din Răchițele

Tragedie fără margini într-o familie din localitatea Răchițele. Un tânăr de numai 20 de ani a sfârșit electrocutat în curtea casei. Bărbatul efectua niște lucrări în momentul în care s-a produs nenorocirea. 

Accidentul, în urma căruia tânărul a decedat, s-a petrecut joi în jurul prânzului. Bărbatul efectua unele lucrări în curtea sa, dar ar fi vrut să ridice niște cabluri electrice. Acela a fost momentul în care curentul electric l-a omorât pe loc.

La fața locului au intervenit echipajele medicale, care au început manevrele de resuscitare. Din păcate, tânărul nu a putut fi readus la viață.

„În jurul orei 12:30, un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Răchițele, s-a electrocutat în timp ce efectua lucrări în curtea imobilului în care locuiește. Acesta ar fi ridicat niște fire electrice care traversau curtea. În urma incidentului a survenit decesul acestuia. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care a decedat”, precizează pentru publicația noastră subinspectorul de poliție Carmen Livia Popași.

foto: arhivă

Categories: Zonal

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*