Ultimate magazine theme for WordPress.

Serviciile de epilare cu laser, tot mai căutate – iată cum vă ajută Stailer

0 50
Conținut oferit de: Partener extern. 

Vremurile moderne aduc soluții moderne, astfel încât în materie de servicii de înfrumusețare sunt tot mai multe preferințe legate de epilarea cu laser. Față de metoda clasică, de epilare cu ceară, laserul ajută la eliminarea părului nedorit, gradual. Sunt perioade mai îndelungate, timp în care părul nu mai crește.

Pentru cele interesate de servicii de epilare laser Cluj sau la saloanele din țară, din diverse alte orașe, pot apela cu încredere la Stailer. Este vorba despre o platformă și aplicație care permite research rapid pentru a găsi un salon de hair and beauty. Mai mult decât atât, pot fi realizate programările dorite.

Acces gratuit la un catalog de saloane

Probabil la un moment dat cu toții ne-am lovit de situația în care ne doream o programare la salon pentru un anumit serviciu. Primul gând este că nu ai nevoie de prea multă organizare în acest sens, întrucât vei găsi cu siguranță un loc liber. Doar că realitatea nu coincide cu preferințele tale.

Există un fenomen aici: multe din saloane și-au făcut o listă de clienți fideli, lucrează conform programărilor care convin și nu acceptă atât de ușor o programare de urgență. Ce ne facem însă când suntem sub presiunea timpului în a găsi cât mai curând posibil un loc liber la coafor sau la cosmetică? Apelăm la Stailer.

Prin Stailer este mai ușor să găsești serviciul dorit. Mai mult decât a găsi, este vorba despre a putea face programarea dorită. Să știi și cât te-ar costa, să ai un ghid al serviciilor și o scurtă prezentare a salonului astfel încât să nu întâmpini greutăți în ceea ce privește găsirea salonului sau alegerea serviciului – iată cu ce ne ajută, concret, stailer.ro. Pentru toate acestea avem acces gratuit. Aplicația poate fi, de asemenea, descărcată gratuit.

Transparență totală – asta apreciază orice client

Ceea ce face Stailer este să aducă un pas de modernizare în acest domeniu. Scoate concurența neloială din discuție, pentru că această metodă de programare și de contactare a serviciilor va implica și fiscalizare 100%. Prețurile sunt notate, clientul știe dinainte cât costă și cât ar urma să petreacă, ca timp, în salon.

De asemenea, exclude timpii pierduți, să așteptăm rezolvarea telefonic. De partea cealaltă, saloanele nu mai au nevoie neapărat de personal dedicat exclusiv recepției sau cel puțin persoană care să le organizeze agenda programarilor. Este, deci, un win-win.

Ce este de subliniat de asemenea, se referă la utilitate, la funcționalitate, ținând cont de faptul că totul se întâmplă online. Este rapid, ușor și gratuit. Stailer poate fi echivalentul unui asistent online, o agendă virtuală ușor de accesat. Pentru cei care aleg varianta aplicației, îți pot seta și remindere, astfel încât în ziua programării, cu un anumit timp înainte, să fie anunțați prin sms de programul prestabilit.

Despre cum ne ajută Stailer putem descoperi și din pagina oficială, cu același nume. Puteți de asemenea testa practic aplicația, totul este oricum gratuit.

Contact: support@stailer.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.