Ultimate magazine theme for WordPress.

Șeful Postului de Poliție Aghireșu le dă peste nas celor care îi plătesc salariul. E sensibil rău polițistul la critică

0 2.403

Șeful Postului de Poliție Aghireșu le dă peste nas oamenilor care au criticat activitatea polițiștilor din comună. La sentiment, polițistul le spune oamenilor, sub forma reproșului, că „ați uitat când polițiștii din Aghiresu au fost alături de voi”. Asta e treaba Poliției, să fie aproape de oameni când au nevoie. Numai că oamenii spun exact contrariul. Cămătăria, drogurile și furturile sunt în floare la Aghireșu.

Supărat că, în urma articolului cu presupusul viol, oamenii au început să critice la vedere activitatea polițiștilor din Aghireșu, Călin Cîndea a postat la comentarii două mesaje. Primul mesaj e la sentiment, așa cum se poartă la țară.

„Probabil unii dintre voi ați uitat când polițiștii din Aghireșu au fost alături de voi și v-au aparat drepturile și interesele legale”, scrie polițistul Cîndea. Agentul probabil uită că s-a făcut polițist tocmai pentru a apăra drepturi și e plătit binișor pentru asta.

Mai apoi, același Cîndea, se plânge de lipsa de personal. Uită, din nou, că situația este una generală când vine vorba de lipsă de personal. Iar lipsa de personal se aduce în atenția șefilor, nu se folosește ca scuză pe Facebook, făcând instituția să pară și mai vulnerabilă.

„Spre știința tuturor care au scris diferite comentarii, as vrea sa știți ca intre anii 2011 – 2014 existau 16 polițiști la Aghiresu, iar de atunci doar 4-5, care au încercat și încearcă să-și facă datoria, păcat că nu vedeți și lucrurile bune pe care acești polițiști le fac pentru comunitate”, mai scrie Cîndea.

AGHIREȘU, COMUNA INFRACTORILOR LIBERI

Aghireșu a primit în ultimii ani reputația de comună a infractorilor liberi. Șef la Poliția Aghireșu este Claudiu Cîndea, care se plânge pe Facebook și le bate obrazul, la sentiment, celor care îi plătesc salariul.

Cămătăria, abuzurile sexuale, drogurile, furturile, sunt doar 4 dintre fenomenele infracționale întâlnite la Aghireșu.

Să nu uităm de pedofilul din Aghireșu, care sub nasul polițiștilor din Aghireșu a violat și abuzat sexual zeci de minori.

Acum pedofilul se află după gratii pentru următorii 23 de ani. Dar nu pentru faptul că domnul Cîndea s-a sesizat din oficiu, ci pentru că INFO Huedin a insistat să se afle adevărul. Polițiștii care fuseseră chemați, cu două săptămâni înainte să constate abuzurile, au plecat și nu au mai făcut nimic.

Abia după insistențele INFO Huedin, polițiștii au început să se miște în ritm de melc. Din momentul în care informația a ajuns la procurorul Drăgan, în 3 zile violatorul a fost săltat și s-au făcut perchezițiile. Abia atunci s-a constatat amploarea abuzurilor.

Ori după toate astea, tu polițist, plătit din bani publici, să vii și să te plângi ori să le bați obrazul oamenilor care pe bună dreptate te critică, nu e neputință ci mai degrabă mult tupeu și nesimțire.

MESAJELE OAMENILOR

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.