Ultimate magazine theme for WordPress.

Se redeschide piața agroalimentară din Huedin. Obligațiile comercianților și cumpărătorilor

0 1.650

Primăria Huedin a anunțat că piața agroalimentară din oraș se va deschide începând de marți, 14 aprilie 2020. Cumpărătorii și vânzătorii trebuie să respecte o serie de recomandări. Mai multe informații, în comunicatul de mai jos.

COMUNICAT

Privind redeschiderea pieţei agroalimentare

În temeiul art. 3 din Ordonanţa Militară nr. 8/09.04.2020, se va redeschide piaţa agroalimentară în oraşul Huedin, începând cu 14.04.2020, aceasta urmând să funcţioneze  în zilele de marţi şi vineri.

Piețele agroalimentare rămân deschise pe toată perioada stării de urgență.

Pot desfăşura activităţi de comerţ doar agricultorii care deţin certificat de producător agricol, (persoane fizice sau persoane fizice autorizate/întreprinderi individuale/întreprinderi familiale constituite în conformitate cu prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 44/2008 cu modificările şi completările ulterioare) pentru produsele supuse comercializării cu obligația respectării măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19.

 Administratorii piețelor agroalimentare au obligația de a organiza activitatea de vânzare astfel încât să se păstreze o distanță socială între producătorii agricoli, comercianți și cumpărători.

Comercianții și producătorii agricoli aflați în piețele agroalimentare sunt obligați să adopte măsuri de protecție împotriva răspândirii COVID-19, respectiv să poarte mănuși și măști.

Deplasarea producătorilor agricoli de la locul de producție a

produselor agroalimentare până la piața agroalimentară și accesul în interiorul acesteia, se va face pe baza unei declarații pe propria răspundere, a cărţii de identitate  și a certificatului de producător.

PRIMAR,                                         SECRETAR GENERAL UAT,

DR. MOROŞAN MIRCEA                            COZEA DAN

final-articol

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.