Ultimate magazine theme for WordPress.

Se întorc ninsorile. ANM a emis COD GALBEN

0 276

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, în această dimineață, o avertizare cod galben de ninsori pentru 24 de județe, printre care și Cluj. În avertizare, meteorologii menționează că sunt așteptate precipitații în general moderate cantitativ și intensificări temporare ale vântului.

AVOCAT

Avertizarea cod galben de fenomene meteo intră în vigoare în 11 februarie la ora 20:00 și expiră în 13 februarie la ora 10:00.

„În intervalul menționat, în majoritatea regiunilor temporar vor fi precipitații și local se vor acumula cantități cuprinse între 10 și 20 l/mp. La munte, în Transilvania, în jumătatea de nord a Moldovei și în Maramureș vor fi mai ales ninsori și lapoviță și se va depune strat de zăpadă. În Banat precipitațiile vor fi mixte, iar în Oltenia și Muntenia vor predomina ploile până marți seara (12 februarie) apoi vor fi mai ales ninsori. Temporar vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării, cu viteze cuprinse în general între 45 și 55 km/h, dar mai ales la munte, în vestul și sudul Olteniei și în sud-vestul Munteniei, unde pe parcursul zilei de marți (12 februarie) rafalele vor fi în jurul a 60…70 km/h.”, se arată în avertizarea ANM.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.