Ultimate magazine theme for WordPress.

Se extinde rețeaua de canalizare în localitatea clujeană Aghireșu

0 249

Președintele Consiliului Județean Cluj a semnat autorizația de construire necesară în vederea demarării lucrărilor de extindere a rețelei de canalizare în Aghireșu Sat, comuna Aghireșu. Lucrările se vor derula pe o perioadă de șase luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

Extinderea rețelei de evacuare a apelor uzate menajere se va realiza în zona centrală a localității, pentru un grup de imobile care nu a fost inclus inițial în proiectul aprobat și demarat în urmă cu un an și jumătate.

Reamintim în acest context faptul că proiectul de introducere a canalizării în localitatea de reședință a comunei Aghireșu este în curs de execuție, finalizarea și darea în funcțiune fiind prevăzute a se realiza până la sfârșitul acestui an. Este prevăzută amplasarea a peste 14 km de conducte de canalizare, șapte stații de pompare a apelor uzate, o stație de epurare mecano-biologică, precum și 470 de racorduri la imobile.

În valoare de cca. 7,5 milioane de lei, investiția este finanțată din Fondul de Întreținere, Înlocuire, Dezvoltare (I.I.D.), constituit din redevența și impozitul pe profit datorate Consiliului Județean Cluj.

foto: arhivă

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.