Ultimate magazine theme for WordPress.

Scandal și bătaie la un bar din Călățele

0 1.994

Scandal urmat de bătaie în fața unui bar din Călățele, duminică seara. Mai multe persoane au fost implicate, iar conflictul s-a soldat cu pagube materiale.

Vestea că la Călățele a fost scandal și bătaie s-a dus repede. Oamenii legii l-au amendat pe cel care a provocat totul.

„A fost scandal în Călățele. Tipul ăla din Călățele-Pădure, despre care ați scris că a intrat cu mașina într-un copac la Beliș, acum vreun an jumate, a făcut scandal într-un bar și s-a certat cu romii din colonie. Cu o secure a spart scaunele în barul aparținând d-nei Angela. Tipul ăla a bătut în bar un țigan amărât, care a plecat plângând în colonie. De acolo, au plecat ulterior mai mulți rromi în două căruțe, cu coase și cu furci la ei. S-au războit mai apoi la bar”, precizează un martor pentru INFOHuedin.

Bărbatul care a provocat scandalul a scăpat doar cu o amendă. Asta pentru că partea vătămată nu a depus plângere. Pagubele au fost plătite.

„La data de 18 iulie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, în fața unui local din localitatea Călățele, are loc o stare conflictuală între mai multe persoane. La fața locului a fost identificat un bărbat în vârstă de 42 de ani, celelalte persoane implicate plecând până la sosirea echipajului. Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool, între bărbatul de 42 de ani și celelalte persoane prezente, ar fi existat un schimb de replici, bărbatul distrugând două scaune din plastic aflate pe terasa localului. Față de acesta a fost luată măsura sancționării în conformitate cu Legea 61/1991R, cu amendă în valoare de 200 de lei. De asemenea, s-a luat legătura cu proprietara localului, aceasta precizând faptul că nu dorește să formuleze plângere prealabilă ca urmare a distrugerii produse”, se precizează într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.