Ultimate magazine theme for WordPress.

Scandal pe pășune la Leghia! Tensiunea a atins cote maxime și se poate ajunge la crimă

0 183

Scandal imens, miercuri dimineață, pe pășunea localității clujene Leghia, comuna Aghireșu. Doi ciobani s-au luat la harță, iar polițiștii au intervenit imediat pentru a preveni eventuale incidente majore. Cauza scandalului, o bucată de pășune care se suprapune.

Cei doi ciobani, din Leghia și Mărginimea Sibiului, s-au întâlnit miercuri dimineață pe o bucată de pășune care se suprapune. Imediat, între cei doi a izbucnit un conflict, iar păstorul sibian l-a amenințat pe cel din Leghia cu acte de violență.

„În jurul orei 10:20, Poliția a fost sesizată de un bărbat de 53 de ani, din Leghia, județul Cluj, cu privire la faptul că în timp ce se afla pe raza localității Leghia a fost amenințat cu acte de violență de către un alt bărbat de 47 de ani, din Mărginimea Sibiului, județul Sibiu. Incidentul a avut loc pe fondul unor discuții în contradictoriu. Se efectuează cercetări pentru amenințare”, precizează Adrian Ștefan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Este cunoscut faptul că între ciobanii locali din Leghia și cei sibieni există o rivalitate de ani întregi pentru pășune. Au fost situații când păstorii s-au amenințat cu moartea. Ciobanii clujeni acuză Primăria Aghireșu că îi favorizează pe cei sibieni când vine vorba de pășune.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.