Ultimate magazine theme for WordPress.

Scandal în Aghireșu Fabrici. Amant lovit cu bâta în cap de un soț gelos

0 240

Scandal cu iz de telenovelă în satul clujean Aghireșu Fabrici, comuna Aghireșu. Un soț gelos l-a lovit în cap, cu o bâtă, pe amantul soției sale. Rivalitatea dintre cei doi bărbați este veche, spun cei care îi cunosc, și a fost arbitrată în acest timp de femeie.

AVOCAT

O femeie din Aghireșu Fabrici și un bărbat sunt căsătoriți de câțiva ani, dar relația lor nu mergea foarte bine, spun apropiații. Plecat la muncă în străinătate, bărbatul s-ar fi depărtat de soția sa. Femeia, spun tot cei care îi cunosc, nu a stat singură în acest timp. În peisaj a intervenit alt bărbat, despre care oamenii din Aghireșu Fabrici știu că ar fi amantul femeii.

Vineri seara, după ce a aflat că soția l-ar fi înșelat în repetate rânduri cu bărbatul din sat, soțul femeii ar fi pus mâna pe o bâtă și a plecat prin sat în căutarea masculului care s-a băgat în familia sa.

Întâlnirea dintre bărbați a fost fulgerătoare, nu s-a terminat bine și, spun martorii, nu a fost loc de discuții sau negocieri. Soțul gelos l-a lovit pe amant cu bâta în cap, astfel că bărbatul s-a prăbușit inconștient la pământ. Cei care au asistat la scenă au sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns echipaje de poliție și o ambulanță.

„În cursul serii de vineri, am fost sesizați cu privire la un conflict izbucnit între doi bărbați din Aghireșu Fabrici. Din primele informații se pare că un bărbat de 37 de ani l-ar fi agresat pe un altul de 40 de ani. Nu a fost depusă o plângere până la acest moment, dar polițiștii s-au sesizat din oficiu și îl cercetează pe agresor pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe”, precizează Daniel Graur, comisar șef în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.