Ultimate magazine theme for WordPress.

Saveta „recidivista” a fost trimisă în judecată după „tunul” din Piața Republicii din Huedin

0 3.221

Saveta Lingurar, tânăra de 21 de ani, din Aghireșu, acuzată că a intrat într-un apartament din Piața Republicii din Huedin și a sustras 22.000 de lei, a fost trimisă marți în judecată. Femeia va fi judecată pentru furt calificat. Fapta a fost comisă în 15 noiembrie 2022, iar din 29 noiembrie 2022 individa se află în arest preventiv. Pentru faptele ei riscă ani grei de închisoare, cu executare, având în vedere că este recidivistă.

PSD NEGRENI

Judecătorul de cameră preliminară, din cadrul Judecătoriei Huedin, a constatat competenţa instanţei, legalitatea sesizării instanţei prin rechizitoriul emis în dosarul (…..) al Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, cât şi legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Consecutiv, judecătorul de cameră preliminară a dispus începerea judecăţii inculpatei Lingurar Saveta.

PSD POIENI

Ultimul „tun” dat a fost în Huedin, într-un apartament din Piața Republicii. A plecat cu 22.000 de lei, banii aparținând unei societăți comerciale. De altfel, pentru ultima faptă se află în spatele gratiilor în prezent.

PSD MĂRGĂU

„În data de 15.11.2022, în intervalul orar 10:00-12:30, inculpata a pătruns în scara a II-a blocului (….), de pe str. P-ța Republicii din Huedin, Lingurar Saveta a urcat în imobilul cu numărul (…..), imobil în care locuiesc efectiv administratorii societăţii (….)SRL, numiții (…) și (…) și care deservește și ca sediu social al firmei, unde, profitând de faptul ca ușa de acces a fost lăsată în poziția neasigurată, a pătruns în interior, iar din camera din dreapta, de pe rafturile corpului de mobilier, dintr-o borsetă, a sustras suma de 22.000 lei, pe care a introdus-o în buzunarul de la geacă și a părăsit imobilul”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

La scurt timp de la comiterea faptei, anchetatorii au identificat-o și au propus-o pentru arestare preventivă. Fiind recidivistă și fără studii, fără job, fără relație, tânăra era predispusă la comiterea de noi infracțiuni. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Huedin a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin și a arestat-o pe individă.

Din nefericire pentru proprietarul banilor, hoața a cheltuit întreaga sumă și nu s-a mai recuperat nimic.

Individa nu a comis furturi numai în județul Cluj. Ea fost în trecut condamnată de către Judecătoria Salonta, Judecătoria Huedin, Judecătoria Cluj-Napoca și Judecătoria Arad.

Pentru mai multe știri despre Saveta „recidivista” click AICI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.