Ultimate magazine theme for WordPress.

Sălăjean prins la Sâncraiu fără permis de conducere

0 86

La data de 8 august, poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Sâncraiu au depistat pe D.C. 126, pe raza localităţii Sâncraiu, judeţul Cluj, un bărbat în vârstă de 24 de ani, din comuna Buciumi, judeţul Sălaj, care conducea un autoturism deşi nu este deţinător de permis de conducere.

În urma controlului efectuat, poliţiştii au constatat că plăcuţele cu numerele de înmatriculare de pe autoturism figurează ca fiind atribuite unui alt autovehicul.

morosan-300×250

De asemenea, s-a constatat faptul că autoturismul i-ar fi fost încredinţat acestuia de un alt bărbat care ar fi cunoscut faptul că acesta nu deţine permis de conducere şi că vehiculul nu este înmatriculat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul cu număr fals, încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere unei persoane despre care ştie că nu deţine permis, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.