Ultimate magazine theme for WordPress.

S-a rupt „lanțul de iubire” dintre un procuror din Huedin și un ofițer de la S.8.P.R. Huedin

0 2.604

Un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin și un ofițer din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin nu se mai suportă unul pe celălalt, spun surse din rândul celor doi.

Ofițerul de poliție nu l-ar avea la suflet pe procuror. Magistratul a efectuat acte de urmărire penală împotriva soției ofițerului și a socrului său. Culmea, dosarul penal în care a fost cercetată soția și socrul polițistului s-ar fi deschis în baza unor note informative implementate tocmai de către polițist.

morosan-300×250

Ofițerul ar fi vrut să se răfuiască cu alte persoane, dar în urma administrării probelor a picat și soția lui și socrul. Într-un final, dosarul în care cei doi au fost cercetați în calitate de suspecți, alături de alte persoane, s-a clasat.

Procurorul, poate cel mai bun dintre cei de la Huedin, s-ar fi supărat și el pe ofițer. Magistratul, potrivit surselor noastre, i-ar fi reproșat polițistului că, deși are experiență suficientă în munca de poliție, nu știe face ca la carte urmărirea penală într-o speță.

Ce a vrut să spună magistratul procuror este că ar fi avut așteptări mai mari de la ofițer atunci când vine vorba despre cercetarea spețelor pe care le are în lucru, în faza de urmărire penală.

Aceleași surse mai precizează că procurorul în cauză, dar și un alt procuror de la PJ Huedin, și-ar fi exprimat dorința de a nu mai lucra în dosare penale cu ofițerul de la Secția 8 Poliție Rurală Huedin.

Oficial, această neînțelegere nu va fi recunoscută de nicio parte. Discuțiile ar fi fost verbale, fără corespondență între instituții. Poate dacă nemulțumirile vor ajunge în viitor la alt nivel, situația va escalada și vor exista posibil și repercursiuni.

Același ofițer de poliție s-ar afla într-o stare conflictuală și cu colegii de serviciu. Motivul? Un agent de la rutieră l-a amendat în trafic pe un prieten al ofițerului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.