Ultimate magazine theme for WordPress.

Rutieriștii din Huedin au ieșit în trafic. Iată neregulile constatate în câteva ore

0 1.667

La data de 27.08.2019, în intervalul orar 14.00 – 22.00, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Huedin au acționat pentru prevenirea accidentelor de circulație, respectarea regulilor de circulație și responsabilizarea participanților la trafic.

PSD NEGRENI

„În cadrul acțiunii, au fost legitimate 39 de persoane. Neregulile constatate au impus aplicarea a 12 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice (pentru depășire neregulamentară, lipsa centurii de siguranță, folosirea telefonul mobil fără dispozitiv hands-free etc.), 2 sancțiuni pentru nerespectarea OG 37/2007 privind privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto şi utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii acestora (neutilizarea unei cartele tahograf  valabile,  intervenție abuzivă asupra aparatului tahograf) și alte 2 sancțiuni pentru nerespectarea Legii 61/1991 privind ordinea publică”, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Cluj.

PSD POIENI

S-a dispus imobilizarea a două autocamioane pentru nerespectarea prevederilor OG 37/2007privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele și perioadele de odihnă ale conducătorilor auto și utilizarea aparatelor de înregistrare a activității acestora.

PSD MĂRGĂU

În cadrul acțiunii, conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, nefiind constatate nereguli pe această linie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.