Ultimate magazine theme for WordPress.

“Românii sunt viitorul!” – Mircea Diaconu (PE)

0 138

PUBLICITATE ELECTORALĂ

Noi stim ca romanii sunt puternici! Romanii sunt oameni valorosi, muncitori, care au luptat de-a lungul timpului pentru o tara fructuoasa si prospera, o tara in care toti copiii sa aiba acces la educatie si dezvoltare personala, o tara in care exista sanse egale de reusita pentru toti. De aceea, astazi, alaturi de totii romanii care ne-au insufletit cele mai bune valori si in memoria celor care au plecat dintre noi luptand pentru tara, aleg un presedinte cu buna credinta, un om responsabil care sa ia atitudine si care sa redobandeasca onoarea tarii asuprinta de-a lungul ultimilor ani de o guvernare haotica si corupta, axata doar pe propriile interese politice.

N-am liniste pana cand n-am sa vad romanii din tara noastra traind decent! Si stiu ca schimbarea poate veni odata cu alegerile prezindentiale 2019.

Mircea Diaconu este un candidat independent care promoveaza normalitatea. Normalitatea inseamna sa te implici in cresterea starii de sanatate a populatiei, investitii in scoala romaneasca, cresterea economica atat in domeniul privat, cat si in cel public, dar cel mai important, o societate fara coruptie. Nimeni nu e mai presus de lege, iar legea este egala pentru toti! Si nu e suficient doar sa stim, sa credem in acest lucru si sa-l promovam. Avem nevoie de un conducator responsabil care sa ia toate masurile necesare pentru a redobandi increderea romanilor, pentru a stopa migrarea catre diaspora si dezbinarea familiilor.

Ne dorim ca oamenii sa nu mai contribuiasca in zadar catre un sistem de sanatate defect, care preia banii acestora si care nu le ofera solutii, ci dimpotriva. Este strigator la cer sa soliciti servicii medicale si sa primesti in loc de vindecare o noua boala. E mai tragic sa lucrezi ani de zile si sa contribui pentru acest fapt.

Vrem o schimbare in bine, iar Mircea Diaconu poate fi solutia pentru nevoile romanilor de pretutindeni!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.