Ultimate magazine theme for WordPress.

România ocupă locul 4 în clasamentul cu cele mai bune recenzii online oferite de către turiști! Recent, CNN a introdus Munții Apuseni în top 3 destinații

0 151

România ocupă locul 4, în clasamentul din luna iulie 2022, al țărilor cu cele mai bune recenzii online oferite de către turiști! În luna iulie, Munții Apuseni au fost introduși în topul CNN cu cele mai frumoase locuri din Europa care merită descoperite în acest an.

TOP RECENZII

Evaluarea a fost realizată în cadrul parteneriatul dintre Comisia Europeană pentru Turism (CET) și TCI Research, pe baza recenziilor (rating & review) formulate de vizitatori, inventariate din mai mult de 25 de surse, printre care menționăm TripAdvisor, Google Reviews, Facebook, Expedia și Booking.

Concret, au fost vizate cele mai populare 200 de hoteluri și atracții de turistice din fiecare țară membră CET, dar și din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord și Suedia.

Primele trei poziții au fost ocupate de Muntenegru, Polonia și Italia. După România, în clasament urmează Grecia, Serbia, Republica Cehă, Croația, Spania și Slovacia.

România este membră CET alături de alte 34 organizații de turism din Europa. Parteneriatul încheiat cu TCI Research are scopul de a monitoriza Pulsul Europei, prin platforma TRAVELSAT Pulse.

MUNȚII APUSENI, ÎN TOP 3 LA CNN

Postul american de televiziune CNN a alcătuit o listă cu 17 destinații europene pe care le recomandă pasionaților de călătorii! Pe poziția a treia se află Munții Apuseni, un loc primitor, care poate oferi experiența ideală pentru vacanța de vară, având „temperaturi mai răcoroase și poteci neaglomerate, prin păduri străvechi și stânci de calcar”.

„Urșii bruni și lupii cutreieră dealurile în căutare de hrană, dar este nevoie de răbdare și de un ochi ager pentru a-i observa. Alpiniștii pot încerca diferite trasee de via ferrata, care pornesc de pe malul râului aflat la sud de satul Vadu Crișului”, relatează jurnaliștii CNN.

Topul include destinații și din țări precum Spania, Norvegia, Portugalia, Italia, Franța sau Grecia.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.