Ultimate magazine theme for WordPress.

Restricții de circulație la Văleni până în luna mai

0 842

Consiliul Județean Cluj demarează demolarea podului ce traversează Valea Valcău din satul Văleni, comuna Călățele, în vederea construirii unui pod nou.

În prezent, ca urmare a fenomenelor hidrometeorologice extreme înregistrate în vara anului trecut și care au provocat degradări semnificative, podul nu mai îndeplinește condițiile optime de siguranță. În consecință, expertiza tehnică efectuată a stabilit necesitatea construirii, de la zero, a unui pod nou, capabil să asigure siguranță și confort circulației rutiere și pietonale.

În acest context, pe perioada desfășurării lucrărilor de demolare a vechiului pod și de realizare a celui nou circulația rutieră pe acest sector de drum județean va fi temporar închisă,  începând de joi, 8 aprilie, până cel târziu în data de luni, 17 mai, anunță Consiliul Județean Cluj.

Pe toată perioada desfășurării lucrărilor și a închiderii temporare a circulației rutiere publice pe acest sector, participanții la trafic vor putea folosi următoarele trasee de ocolire:

  • DN 1 – Huedin – DN 1R;
  • DN 1 (intersecție cu DJ 108C) – Mănăstireni – Râșca – DN 1R.

Accesul înspre localitatea Văleni se va realiza pe următoarele variante:

  • dinspre DN 1R: (DJ 108C) – Călata – Văleni (5 kilometri);
  • dinspre DN 1: (DJ 108C) – Mănăstireni – Văleni (9 kilometri).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.