Ultimate magazine theme for WordPress.

Reprezentantul CNAIR în județul Cluj – șeful DRDP Cluj, Alexandru Petcovici, reacție după ce un tânăr și-a spart bara de la autoturism în asfalt

0 889

Alexandru Petcovici, șef al DRDP Cluj, reprezentantul CNAIR în teritoriu, a aflat de la INFO Huedin despre situația în care un tânăr și-a spart bara în asfaltul proaspăt turnat pe raza orașului Huedin. Petcovici a promis remedierea problemei în cel mai scurt timp.

Alexandru Petcovici a declarat pentru INFO Huedin că în zona în care tânărul și-a spart bara de la mașină, în zona Primăriei Huedin, fundația DN1 E60 a cedat, iar asfaltul s-a denivelat. În cel mult două zile, spune directorul DRDP Cluj, acel asfalt va fi frezat, iar în cel mult două săptămâni fundația va fi refăcută și va fi turnat un strat nou de asfalt.

De vină pentru situație ar fi traficul greu și căldura, mai precizează Petcovici.

Confruntat de reporterul INFO Huedin cu privire la existența și altor situații de acest fel pe E60, Petcovici a admis că nu ar strica o inventariere, dar nu a precizat un termen și nici nu a promis că acest lucru se va întâmpla.

Citește și … FOTO – Lucrări de mântuială făcute de CNAIR în Huedin. Un tânăr și-a spart bara de la mașină în zona Primăriei Huedin

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.