Ultimate magazine theme for WordPress.

Rectificare bugetară la CJ Cluj pentru noi plombe în drumurile județene

0 119

Întrunit în ședință ordinară joi, 29 iunie, forul deliberativ al județului Cluj a aprobat proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al județului pe anul 2017, proiect inițiat de președintele Consiliului Județean, Alin Tișe.

AVOCAT

În acest sens, plenul reunit al forului administrativ județean a hotărât rectificarea pozitivă a bugetului cu suma de 3.500.000 lei pentru continuarea lucrărilor de modernizare și întreținere curentă a rețelei de drumuri județene.

În ceea ce privește destinația exactă a acestor fonduri, suma de 2.500.000 lei reprezintă o suplimentare acordată în vederea demarării de noi lucrări, respectiv pentru continuarea lucrărilor de întreținere deja începute pe unele sectoare de drumuri județene. Totodată, bugetul va beneficia suplimentar de suma de 1.000.000 lei destinată continuării lucrărilor în profunzime, de reabilitare și modernizare a drumurilor județene, banii provenind din decontările efectuate de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.