Ultimate magazine theme for WordPress.

Razie la Căpușu Mare

0 1.922

La data de 9 noiembrie, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin – Postul de Poliție Comunală Căpușu Mare au acționat în vederea creșterii gradului de disciplină rutieră și prevenirii încălcării normelor de circulație pe drumurile publice.

morosan-300×250

Activitățile desfășurate de polițiști au vizat totodată prevenirea răspândirii virusului Covid-19, urmărindu-se respectarea noilor măsuri instituite.

Au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 11.600 de lei. Dintre aceste, 9 au fost aplicate ca urmare a încălcării normelor prevăzute de OUG 195/2002 R.

De asemenea, au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea normelor de protecție prevăzute de Legea 55/2020, a regulilor privind perioadele de conducere, pauză şi odihnă ale conducătorilor auto şi utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii acestora, precum și pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice prevăzute de Legea 61/1991.

În cadrul acțiunii, polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de către magistrații Judecătoriei Huedin.

Bărbatul are de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru 1 an, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Cel în cauză a fost predat reprezentanților Penitenciarului Gherla, în vederea executării pedepsei.

morosan-300×600

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.