Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Razie de amploare în Huedin. Polițiștii au periat tot, de la trafic la săli de păcănele

0 163

Joi, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Huedin, în colaborare cu poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin, au organizat şi desfăşurat o acţiune de asigurare a unui climat de ordine şi siguranţă publică pe raza de competenţă. Acțiunile au continuat și azi, galerie foto mai jos. 

AVOCAT

Au fost vizate prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul conducerii sub influenţa alcoolului, conducerea fără permis, dar şi faptele de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

ALESIA

În cadrul activităţilor au fost efectuate controale şi verificări în 4 unităţi de alimentaţie publică, în 2 săli de jocuri, au fost legitimate 81 de persoane şi au fost controlate 58 de autovehicule.

De asemenea, a fost constatată o infracţiune la regimul rutier şi au fost aplicate un număr de 21 de sancţiuni contravenţionale, fiind reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată 3 permise de conducere, din care unul pentru depăşire neregulamentară, unul pentru trecerea la nivel cu calea ferată când barierele erau coborâte, iar semnalele acustice şi luminoase erau în funcţiune, anunţând trecerea trenului.

Au fost reţinute şi 2 certificate de înmatriculare, pentru aplicarea de folii neconforme şi lipsa RCA.

Tot în cadrul acțiunii de ieri, oamenii legii au depistat un bărbat de 21 de ani, din oraşul Huedin, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Vlădeasa, din Huedin, deşi nu este deţinător de permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Acțiunile preventive au continuat și în această seara. Mai jos, galerie foto de azi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.