Ultimate magazine theme for WordPress.

Razie a polițiștilor în tot județul Cluj

0 753

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au organizat și desfășurat o acțiune pe raza întregului județ, care a avut scopul combaterii nerespectării regimului legal de viteză, asigurării unui trafic rutier sigur și fluent în vederea reducerii numărului de accidente rutiere.

Cu ocazia activităților desfășurate, au fost aplicate 240 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 130 fiind pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

De asemenea, pentru depășirea vitezei regulamentare cu peste 50 km/h, polițiștii au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile, 19 permise de conducere.

Alte 7 permise de conducere au fost reținute pentru efectuarea unor depășiri neregulamentare, iar 2 certificate de înmatriculare au fost retrase pentru nereguli privind starea tehnică a autovehiculelor.

Pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic, polițiștii clujeni vă recomandă:

–        circulați cu viteză adaptată condițiilor din trafic;

–        măriți distanța dintre vehicule pentru a putea opri în condiții de siguranță;

–        respectați regimul legal de viteză. Viteza excesivă și cea neadaptată la condițiile de drum reprezintă unul dintre principalii factori generatori de accidente;

–        nu vă urcați la volan dacă ați consumat băuturi alcoolice.

foto: arhivă

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.