Ultimate magazine theme for WordPress.

Răsturnare de situație în cazul terenului de la Sâncraiu. Femeia care nu își mută gardul a fost CONDAMNATĂ!

0 3

Maria Pașcalău, femeia pe numele căreia a depus Florin Gligan o plângere penală, a fost condamnată la închisoare cu suspendare în anul 2008. S-a întâmplat asta după ce chiar fratele ei i-a făcut plângere penală.

Maria Pașcalău nu a respectat o decizie judecătorească, respectiv aceea de a-și lua gardul de pe terenul fratelui ei, astfel că magistrații de la Judecătoria Huedin au găsit-o vinovată.

Acum, după ce fratele ei i-a vândut terenul lui Florin Gligan, Maria Pașcalău refuză în continuare să își mute gardul și în continuare nu respectă decizia judecătorilor.

Femeia susține că ea a fost prima acolo, deci terenul i se cuvine. Asta cu toate că judecătorii o obligă să-și mute gardul și să elibereze terenul revendicat și câștigat de Gavril Galoș, fratele ei. Galoș i-a vândut terenul lui Gligan, care urmează să-i facă o nouă plângere penală femeii. Această nouă plângere o poate trimite pe Maria Pașcalău după gratii.

Vezi imagini cu terenul și toate părțile implicate accesând următorul link: VIDEO – Scandal la Sâncraiu pe o bucată de teren. Polițistul „șeptaru”, acuzat de abuz în serviciu

DOCUMENTUL de la instanță, mai jos. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata