Ultimate magazine theme for WordPress.

Răsturnare de situație în cazul incendiului din Călata. Trei bărbați puși sub acuzare de anchetatori

0 3.398

Procurorii și polițiștii de la Huedin au pus sub acuzare trei bărbați în cazul incendiului din Călata, izbucnit în seara zilei de 28.10.2019. La o zi după incendiu, oamenii legii de la Huedin au identificat trei bărbați și le-au dat acestora calitatea de „suspect”, fiecăruia, în dosarul penal deschis pentru infracțiunea de „distrugere prin incendiere”.

Confirmarea că cei trei bărbați sunt cercetați penal vine de la Inspectoratul de Poliție Cluj. Astfel, doi bărbați din Călata, cu vârste de 62 de ani și 45 de ani sunt cercetați penal, la fel și un alt bărbat în vârstă de 36 de ani, din Roșia – județul Sibiu.

morosan-300×250

„La data de 29 octombrie, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de 3 suspecți, în dosarul penal deschis pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere. În continuare se fac cercetări sub aspectul documentării și probării activității infracționale”, precizează Carmen Pompaș, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Reamintim, în seara zilei de 28 octombrie a izbucnit un puternic incendiu la un saivan din Călata. Construcția a ars în totalitate, iar flăcările au ucis 11 vaci. Totodată au ars peste 15 tone de fân. Concluzia pompierilor de la Huedin a fost că incendiul a fost provocat intenționat, „posibil sursă externă” s-a notat în procesul verbal de intervenție.

Rămâne ca anchetatorii să probeze faptele pentru care cei trei bărbați sunt acuzați.

Citește și …
UPDATE – FOTO/VIDEO – Pagubă imensă pentru un fermier din Călata
Citește și …
Ajutor pentru Ovidiu Cora, fermierul din Călata care a rămas fără saivan, fân și o parte din vaci

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.