Ultimate magazine theme for WordPress.

Râșcan reținut pentru tâlhărie

0 1.788

La data de 15 iulie, în jurul orei 11.40, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 69 de ani, din oraşul Bechet, judeţul Dolj, despre faptul că, la data de 14 iulie, în timp ce se afla pe raza localității Gilău, a fost deposedat prin violență de circa 200 de lei de către o persoană necunoscută.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, a fost identificat şi reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 46 de ani, din comuna Râşca, judeţul Cluj, bănuit de comiterea faptei.

Un bărbat din județul Dolj a fost tâlhărit zilele trecute, în plină stradă, în localitatea clujeană Gilău. Bărbatul din Bechet venise la Cluj cu pepeni, dar a ajuns să fie victimă ziua la amiaza mare.

Ziua de 14 iunie părea să fie ca oricare alta pentru bărbatul venit cu pepeni de vânzare. La un moment dat, între orele 14:00 și 15:00, la duba acestuia s-a prezentat un alt bărbat care a cerut să cumpere un pepene.

Comerciantul s-a întors cu spatele pentru o secundă, moment în care a fost lovit puternic de către presupusul client. Autorul l-a buzunărit pe doljean și i-a sustras suma de aproximativ 200 de lei.

La expirarea reţinerii, cel în cauză va fi prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

În cauză se efcctuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.