Ultimate magazine theme for WordPress.

Rapid și gustos: Cotlet de berbecuț, în 4 pași simpli

0 277

INFO Huedin vă prezintă astăzi o rețetă gustoasă de mâncare, dar rafinată totodată. Timpul de pregătire este de 60 de minute, dar cu siguranță toată familia se va aduna în jurul mesei cu o poftă de lup. Să lăsăm vorba și să trecem la treabă.

Ingrediente (2 porții)

  • 100 g cuș-cuș
  • 6 roșii
  • 1 castravete
  • 8 cotlete de berbecuț
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

Preparare


1
Se ung cotletele cu ulei și se presară cu sare și piper. Se coc 60 minute în cuptor, la foc moderat.

2
Se pune cuș-cușul pe o strecurătoare și se fierbe 15 minute pe baie de abur. După ce s-a umflat, se stropește cu ulei de măsline și se asezonează cu sare și piper.

3
Se decojesc roșiile cu un cuțit special și se toc mărunt.

4
Se montează farfuriile. Se pune o porție de cuș-cuș pe care se așează felii de castravete, se adaugă cotletele de berbecuț și se ornează farfuria cu roșii tăiate, presărate cu sare.

POFTĂ MARE!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.