Ultimate magazine theme for WordPress.

UPDATE – Propunere de arestare preventivă la Huedin. Două persoane ar fi achiziționat cu BANI FALȘI mai multe bunuri

0 4.390

Percheziții, vineri dimineața, pe strada Ecaterina Varga din Huedin. Mai multe persoane au fost duse la audieri. În urma acestor audieri, două persoane au fost reținute de către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, iar astăzi vor fi prezentate în fața unui judecător de la Judecătoria Huedin cu propunere de arestare preventivă. Potrivit surselor INFO Huedin, cele două persoane ar fi achiziționat telefoane mobile și alte bunuri utilizând bani falși. Mai jos aveți actualizările din acest articol publicat la ora 12:00.

În jurul orei 14:00 este programat să înceapă ședința de judecată a celor două persoane acuzate de BCCO Cluj că ar fi plasat bani falși pe piață. Nu este exclus ca cele două persoane să fie acuzate și de înșelăciune.

ACTUALIZARE – 1 – ora 16:30

Voicu Florin Rostaș, alături de fratele său Adrian Radu Rostaș

Cei doi bărbați săltați de mascați se numesc Voicu Florin Rostaș – zis „bebe sabie” și fratele acestuia Adrian Radu Rostaș – zis „Gulit”.

Surse din cadrul BCCO au declarat pentru INFO Huedin cum operau cei doi frați.

„Unul dintre frați a adus din străinătate o imprimantă care permitea printarea banilor, spun colegii care au investigat această speță. E mai complex, utilizau inclusiv matrițe pentru falsificarea banilor, în special euro. Banii falsificați erau apoi plasați prin țară. Tot cu bani falși au făcut și cumpărături de telefoane mobile scumpe și alte obiecte. Prejudiciul exact este în curs de stabilire, dar poate fi foarte mare având în vedere că ei operează în acest fel de ceva vreme”, spune sursa noastră.

ACTUALIZARE – 2 – ora 17:10

Cei doi frați au fost duși în fața unui judecător de drepturi și libertăți (JDL) de la Judecătoria Huedin. Magistratul a decis ca unul dintre bărbați să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, iar celălalt să fie plasat sub control judiciar.

Așadar, pentru că are și alte probleme penale, Adrian Rostaș – zis „Gulit” va sta după gratii, în primă fază, 30 de zile. Bărbatul a fost transferat în Arestul IPJ Cluj.

Florin Rostaș – zis „bebe sabie” va rămâne în libertate, cu control judiciar. Asta înseamnă că tânărul va fi liber, dar va trebui să facă vizite periodice la Poliția Huedin și are unele obligații și restricții. Nerespectarea celor impuse de judecător atrage revocarea controlului judiciar și inclusiv înlocuirea cu arestul la domiciliu sau arest preventiv la IPJ Cluj.

ACTUALIZARE – 3 – ora 18:21

Voicu Florin Rostaș a luat legătura cu un reprezentant al publicației noastre, în jurul orei 18:00. Acesta a cerut ștergerea articolului pe motiv că „îmi pătează imaginea”. Rostaș a mai adăugat că informațiile din acest articol sunt false, că nu există nicio imprimantă și a refuzat să facă alte clarificări. De asemenea, a refuzat să-și exprime punctul de vedere referitor la situație.

Citește și …
BCCO Cluj, informație oficială despre banii falși plasați pe piață

CINE SUNT CEI DOI BĂRBAȚI

Florin Rostaș este cel care a îmbrăcat uniforma de polițist, fără drept, în martie 2018, apoi s-a pozat cu un pahar de vin în mână și a publicat fotografia pe rețele de socializare. Mai multe despre acest subiect poate fi citit dând click AICI.

Adrian Rostaș este trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, iar în 21 februarie, adică peste o săptămână, acesta avea termen la Judecătoria Huedin. În 17 iunie 2019, Adrian Rostaș l-a amenințat cu moartea, folosind un ciocan, pe un polițist din Huedin. Mai multe despre acest subiect poate fi citit dând click AICI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.