Ultimate magazine theme for WordPress.

Proiectele comunei Ciucea prin care viața oamenilor se va schimba radical în bine

1 231

Oamenii din comuna Ciucea ar putea avea, în viitorul nu foarte îndepărtat, un dispensar medical modern, dar și o școală renovată. Nu sunt singurele proiecte pe care Primăria Ciucea dorește să le implementeze pentru confortul localnicilor.

În toată comuna Ciucea ar urma să fie introdusă apa și să fie realizat un sistem de canalizare.

Avem un proiect de modernizare a Dispensarului Medical din comună. Urmează să fie scoase la licitație proiectarea cu execuția. Mai avem un proiect de modernizare a școlii din comună. Actualizăm proiectul, făcut în 2013, pentru introducere apă și canal în toată comuna”, precizează primarul comunei Ciucea, Radu Abrudan.

De departe, susține primarul Radu Abrudan, cel mai ambițios proiect la care se lucrează este cel al gazului. Conducta de gaz de la Huedin ar urma să treacă prin Ciucea.

Conducta de gaz va trece prin comuna noastră, fiind un obiectiv de interes național, pregătim și documentația pentru a putea introduce și gazul în comuna noastră”, mai spune edilul.

Locuitorii comunei Ciucea se pot lăuda cu infrastructura locală. Toate drumurile din intravilanul comunei vor avea asfalt până în vara anului viitor. Lucrările au început în primăvara acestui an și avansează rapid.

1 Comentariu
  1. Andreas spune

    Mai bine mai tarziu decat niciodata ! Doamne-multam, ca in sfarsit au fost reparate „legendarele” cratere, ca de mult nu mai erau simple gropi, de la iesire din Ciucea si de pe raza loc. Vanatori. Era si timpul dupa vreo 2 ani de chin, jale si masini rupte. Sa speram ca aceasta peticire va rezista mai mult decat precedenta (cateva luni). Stimati drumari, ati uitat sa peticiti ultima groapa, chiar inainte de limita de judet cu Salajul, hai faceti un efort si rezolvati-o si pe asta, sunt sigur ca se poate!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.