Ultimate magazine theme for WordPress.

Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. Vremea până la început de august

0 226

Meteorologii anunță, în prognoza de vineri dimineață, temperaturi crescute în următoarele patru săptămâni. Potrivit ANM, vremea va fi deosebit de caldă până la începutul lunii august, în întreaga țară.

AVOCAT

Prognoza meteo pentru săptămâna 08.07.2024 – 15.07.2024

ALESIA

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sudice.

Cu excepția extremității de sud-est a țării, unde cantitatea de ploi va fi apropiată de cea normală, precipitațiile vor fi deficitare, mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo pentru săptămâna 15.07.2024 – 22.07.2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo pentru săptămâna 22.07.2024 – 29.07.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în sudul teritoriului.

Cantitățile de ploi vor fi în general apropiate de cel normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țări.

Prognoza meteo pentru săptămâna 29.07.2024 – 05.08.2024

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în majoritatea regiunilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.