Ultimate magazine theme for WordPress.

Prognoza meteo pentru două săptămâni. De când revin ploile?

0 526

Vremea va rămâne caldă în această perioadă, în majoritatea regiunilor țării, anunță meteorologii. Vremea va deveni mai instabilă după 20 noiembrie, precizează Administrația Națională de Meteorologie într-o informare.

morosan-300×250

VREMEA ÎN TRANSILVANIA

Începând din 12 noiembrie și continuând în cea mai mare parte a intervalului, valorile de temperatură se vor situa peste cele climatologic specifice în această perioadă din an. Astfel, maximele diurne se vor încadra, în medie, între 13 și 18 grade. Exceptând dimineața de 12 noiembrie, când vor fi temperaturi minime mai coborâte, chiar ușor negative în estul regiunii, valorile din următoarele nopți și dimineți vor avea abateri pozitive semnificative raportat la normele perioadei și se vor situa între 4 și 10 grade, mediat regional.

O scădere a temperaturilor este estimată după data de 21 noiembrie, însă vremea va rămâne ușor mai caldă decât în mod obișnuit în ultima decadă a lunii noiembrie. Probabilitatea pentru ploi va fi mai ridicată în jurul datei de 13 noiembrie și din nou după 20 noiembrie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.