Ultimate magazine theme for WordPress.

Prognoza meteo actualizată. Cum va fi vremea de Paști și de 1 Mai

0 427

Meteorologii Administrației de Meteorologie au emis, vineri, prognoza meteo pentru perioada 3 aprilie – 2 mai 2022. Săptămâna viitoare va fi mai rece în Maramureş, Transilvania, Banat, Crişana şi la munte. Vremea va fi mai caldă în est şi sud-est, mai ales de marţi, miercuri. 

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile intracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare în regiunile sudice, estice, vestice și la munte, dar și local excedentare în nordul extrem, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 11 – 18 aprilie 2022

Vreme caldă în majoritatea zonelor, cel mai cald va fi în sud şi în sud-est. Posibile maxime de peste 20 grade.

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toată țara, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile estice.

Cu excepția regiunilor vestice, unde regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare.

Săptămâna 18 – 25 aprilie 2022

Vreme caldă în Moldova, Muntenia, Dobrogea, Oltenia, posibile maxime de peste 20 grade.

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice perioadei.

Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 25 aprilie – 2 mai 2022

Vremea se va menţine caldă mai ales în est şi sud-est.

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile extracarptice, iar în rest vor fi apropiate de cele normal.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.