Ultimate magazine theme for WordPress.

Produsele europene din fibră de lemn, tot mai folosite în construcții și amenajări

0 188
Conținut oferit de: STEICO / Izolatiinaturale.ro.

Acum, la începutul anului 2022, STEICO este lider european pe piața produselor de izolare termică, obținute din fibre de lemn. Tehnologiile avansate, în combinație cu experiența de producție de lungă durată și cu propriile inovații, au oferit de-a lungul ultimilor ani noi oportunități pentru producția de materiale de construcție inovatoare și rentabile.

Fiind primul producător de materiale termoizolatoare pe bază de fibre de lemn, compania germană STEICO a primit certificarea FSC (Forest Stewardshiр Council) pentru întreaga sa linie de produse. Această certificare verifică aplicarea managementului sustenabil în gestionarea pădurilor, din care se obține materia primă. Această gestionare responsabilă se realizează în conformitate cu standardele mondiale orientate spre siguranța mediului înconjurător.

Află mai multe despre soluțiile acestea de izolație termică, pentru pod sau mansardă, descoperind avantajele noului produs Lână de lemn – made by Steico, la Izolatiinaturale.ro! 

FOTO: STEICO / Izolatiinaturale.ro

O parte din produsele STEICO sunt fabricate folosind metode moderne de producție și respectă normele europene din domeniul construcțiilor. În plus, instituțiile oficiale independente care efectuează testarea materialelor respectă cu strictețe ordinul și condițiile de primire a autorizațiilor emise de instituțiile de control al calității. Iar certificatul de management al calității în conformitate cu standardul ISO 9001:2000 asigură calitatea înaltă a produselor.

Prin sigiliul de calitate natureplus®, STEICO oferă clienților săi materiale izolatoare din fibre de lemn, fiabile din toate punctele de vedere, de înaltă calitate, destinate utilizării în diferite domenii ale construcțiilor.

Personalul calificat oferă servicii de consultanță calificată atât în legătură cu produsele, cât și cu întrebările privind aplicarea lor.  

Izolarea clădirilor – protecție împotriva frigului iarna și căldurii vara

Izolația termică STEICO asigură o conducție termică redusă în combinație cu o capacitate ridicată de păstrare a căldurii. Datorită acestor proprietăți speciale este posibil să se obțină confortul răcoros vara și căldura necesară iarna.

Atașament:
fibra-lemn-celuloza-steico.jpg

Izolație împotriva căldurii caniculare

Aceasta este una dintre principalele caracteristici ale materialelor din fibre de lemn  STEICO, în comparație cu materialele izolatoare obișnuite. Obiectivul izolării termice pe timp de vară este de a capta trecerea căldurii din exterior prin pereți și acoperiș, în interiorul clădirii. Energia termică generată în timpul iradierii solare maxime urmează să pătrundă în spațiul de locuit cu o întârziere de până la 12 ore (decalaj de fază). Datorită acestui fapt, energia termică va începe să emane în interior doar atunci când afară va fi mai rece.

Proprietăți

 • materialul nu conține substanțe dăunătoare pentru sănătate, este sigur pentru mediu;
 • este simplu în aplicare, nu irită pielea;
 • datorită elasticității sale, nu necesită o fixare suplimentară;
 • umple ermetic spațiul dintre elementele structurale și de inginerie;
 • izolarea clădirii atât iarna, cât și vara;
 • reglează microclimatul interior;
 • produs ecologic, apt pentru reamenajare;
 • are proprietăți ridicate de izolare fonică;
 • are stabilitate de formă și fermitate 
 • acumulare ridicată de căldură, protejează perfect de căldură în timpul verii;
 • ușor de montat și simplu de manevrat.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.