Ultimate magazine theme for WordPress.

Procurorii de la Huedin au explicat motivul pentru care Diakite Mohamed, zis Jean, a vrut să dea foc Poliției Huedin

2 4.376

Într-un comunicat de presă, emis după incidentul deosebit de grav, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin spun cum s-au petrecut lucrurile în cursul zilei de marți, atunci când Diakite Mohamed, zis Jean, a vrut să dea foc Poliției Huedin.

PSD NEGRENI

Potrivit anchetatorilor, „Jean” a fost la pariuri sportive, înainte de a incendia intrarea Poliției Huedin, și a provocat un scandal în interiorul sălii.

PSD POIENI

„În fapt s-a reținut că la data de 14.02.2023 în jurul orelor 15:00 organele de poliție din cadrul Poliției oraşului Huedin au fost sesizate cu privire la faptul că un bărbat provoacă scandal în incinta unei săli de pariuri sportive, motiv pentru care la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție.

Deoarece persoana în cauză era recalcitrantă, refuzând să se legitimeze și să se deplaseze de bună voie la sediul poliției, organele de poliției l-au încătușat și l-au introdus în autospeciala de poliție. Organele de poliție l-au sancționat contravențional pe bărbat cu amendă pentru scandalul de la sala de pariuri sportive după care l-au lăsat să plece”,se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin.

PSD MĂRGĂU

Citește și … „Jean” a luat drumul pușcăriei. Anunț de ultimă oră de la Judecătoria Huedin

SUPĂRAT PENTRU AMENDA PRIMITĂ

Ulterior acestui moment, deranjat pentru că a fost amendat, bărbatul de 45 de ani a continuat să consume alcool și s-a întors la Poliția Huedin.

„În jurul orelor 17:00, fiind nemulțumit de faptul că a fost sancționat contravențional, bărbatul a revenit la sediul Poliției oraşului Huedin având asupra sa un recipient în care se afla o substanță inflamabilă (posibil benzină), a aruncat cu substanța inflamabilă pe o ușă de acces în sediul poliției după care a aprins focul, în felul acesta incendiind ușa de tip termopan care a fost distrusă.


Organele de poliție care se aflau în interiorul clădirii au intervenit prompt și astfel au reușit să stingă imediat focul cu ajutorul unui stingător fără să se producă rănirea vreunei persoane și totodată au reușit imobilizarea imediată a bărbatului care a fost încătușat.
Având în vedere această stare de fapt, în baza probatoriului administrat s-a dispus de către procurorul de caz luarea măsurii reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de bărbatul respectiv.


La data de 15.02.2023 procurorul de caz a dispus punerea în mişcare a acțiunii penale pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj în formă continuată prev. de art. 257 alin. 1, alin. 4 raportat la art. 206 alin. 1 C. pen. patru acte materiale) cu aplicarea art. 35 alin. 1 C. pen., distrugere prev. de art. 253 alin. 4 C. pen. și tulburarea ordinii și liniştii publice prev. dc art. 371 C. pen. față de bărbatul de 45 de ani, fiind formulată propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile la judecătorul de drepturi și libertăți din cadru Judecătoriei Huedin
„, se mai arată în comunicatul parchetului.

Citește și … „Jean” a luat drumul pușcăriei. Anunț de ultimă oră de la Judecătoria Huedin

Citește și … VIDEO – ”Cine e Poliţia în lumea asta?” Momentul în care recidivistul băut, Diakite Mohamed, zis Jean, incendiază sediul Poliţiei Huedin

2 Comentarii
  1. Florin Abrudan spune

    Trebuia să se comunice pentru ce a făcut scandal la,, pariurile sportive ” întrucât există posibilitatea ca ,, angajați pariurilor sportive” să îl fi înșelat, iar polițiști veniți la fața locului să nu ia nici o măsură împotriva,, pariurilor sportive” ci doar împotriva lui Jean! Deasemenea și Jean ar trebui să își expună personal opinia pentru infohuedin, respectiv pentru auditoriul site-ului!

    1. infohuedin spune

      Jean e în arest. Nu poate comunica. Pentru asta e avocatul, care nu a vrut să facă precizări.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.