Ultimate magazine theme for WordPress.

Primarul Mircea Moroșan a votat în Huedin. Ce a spus la ieșire din secția de vot

0 734

Primarul Mircea Moroșan și soția sa Adriana Costin au votat în această dimineață. Astăzi, românii își aleg deputații și senatorii.

La ieșirea de la urne, edilul a făcut o declarație.

„Ca în fiecare an, cu mic, cu mare, trăim și retrăim cu bucurie și emoție povestea lui Moș Nicolae, Sfânt al copilăriei, simbol al iubirii, bunătății și generozității. În greaca veche, numele „Nicolae” se traduce ca „om ce face parte dintr-un popor victorios”. Cu siguranță nimic nu este întâmplător ca azi, în zi de Sfântă Sărbătoare, să ne îndreptăm pașii și către secțiile de votare. Am votat pentru creșterea calității serviciilor medicale, pentru creșterea calității vieții în educaţie, pentru investiții, pentru infrastructură, pentru fructificarea potențialului turistic, pentru o viață la țară ca la oraș! Am votat astfel, pentru un Cluj victorios, pentru un Huedin și un Apuseni victorios! Exercitați-vă acest drept! Este al vostru și l-ați câștigat cu trudă si sânge în 1989! Rămâneți sănătoși cu cei dragi ai voștri alături! La mulți ani, celor care astăzi își poartă cu bucurie numele sfânt!”, a spus Mircea Moroșan într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

Mircea Moroșan este și candidat din partea PNL pentru Senatul României. Dacă va obține un mandat, Moroșan va reprezenta zona Munților Apuseni.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.