Ultimate magazine theme for WordPress.

Primăria Huedin, sprijin la începutul anului școlar pentru 143 de copilași

0 458

Primăria Huedin a venit în sprijinul a 143 de prichindei care au intrat în clasa pregătitoare și clasa I. Micuții au primit, la începutul anului școlar, pachete cu tot ce au nevoie în activitatea de învățare. Toți copiii din cele două clase au primit rechizite școlare.

La Liceul Teoretic „Octavian Goga”, 16 băieți și 32 de fete au primit pachete școlare. La Liceul Tehnologic „Vlădeasa”, 52 de băieți și 43 de fete au primit pachete școlare.

FLANCO – 16.011

„Cu ocazia începerii noului an școlar, Primăria Orașului Huedin a distribuit 143 de pachete școlare pentru elevii din clasele pregătitoare și întâi, 48 din acestea s-au repartizat la Liceul Teoretic O.Goga, iar 95 la Liceul Tehnologic Vlădeasa. Le dorim tuturor mult succes!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Huedin.

LIBER

Horea Dorin Matiș, directorul Liceului Teoretic „Octavian Goga”, laudă inițiativa Primăriei Huedin. Este prima acțiune de acest fel la Huedin.

„Inițiativa Primăriei orașului Huedin de a acorda pachete elevilor din clasele pregătitoare și din clasele I este foarte bună. Am participat la distribuirea acestora în cele două clase de la Liceul Teoretic „Octavian Goga” Huedin (48 pachete) și nu pot descrie în cuvinte bucuria copiilor. Consider că astfel de inițiative trebuie evidențiate și continuate măcar la clasele din ciclul primar”, precizează Horea Dorin Matiș.

CE CONȚINE UN PACHET ȘCOLAR

Rechizite băieți
Rechizite fete
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.