Ultimate magazine theme for WordPress.

Primăria Huedin sfidează legea și ascunde informații publice. AVEM DOVADA!

0 584

Primăria Huedin ascunde informații de interes public. De asta ne-am convins în urma unei solicitări făcute în baza legii 544/2001, privind liberul acces la informațiile de interes public. Solicitarea viza un ceas stradal de toată frumusețea, montat chiar în fața Primăriei Huedin. Mai jos vedeți solicitarea noastră și răspunsul celor din Primăria Huedin.

AVOCAT
Ceasul montat în fața Primăriei Huedin este singurul de acest tip din oraș

Am vrut să aflăm pentru dumneavoastră, plătitorii de taxe și impozite din Huedin, cât a costat ceasul montat chiar în fața Primăriei Huedin, în câmpul vizual al primarului Mircea Moroșan. Pe lângă asta am solicitat, legal, și copia contractului în baza căruia a fost montat acel ceas.

Cum era de așteptat, reprezentanții primăriei au sfidat cu tupeu legea și au răspuns doar la întrebările la care le-a convenit, evitând să comunice cât a costat orologiul și când a fost amplasat. Din cinci întrebări, reprezentanții Primăriei Huedin au răspuns la două. Nu ne-au trimis nici copia contractului încheiat cu firma care a montat ceasul.

Vezi solicitarea făcută de publicația noastră Info Huedin. Întrebările subliniate cu roșu sunt cele la care nu au răspuns.

Iată răspunsul Primăriei Huedin:

„Urmare a solicitării dumneavoastră nr. 3/ 19.06.2017, în baza Legii nr. 544/2001 , vă comunicăm că există un singur ceas public amplasat în zona centrală a orașului, care face parte din lucrări de reabilitare și modernizare a centrului civic – etata I, lucrări care au fost adjudecate în urma unei licitații în conformitate cu legislația în vigoare, lucrări executate de SC CAPITALIST PRODCOM SRL , comuna Aștileu, jud. Bihor”, se arată în răspunsul aruncat în e-mail într-un mod total neprofesionist și nearanjat.

Citește și …
PREȚ ȘOCANT! După articolul de vineri, Primăria Huedin a comunicat cât a costat ceasul din fața instituției

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.