Ultimate magazine theme for WordPress.

Primăria Huedin: „Nu se pune problema de școală online timp de 10 zile la Școala Nouă”

0 989

Primăria Huedin anunță, prin intermediul unui comunicat, că centrala orașului va fi reparată până la finalul acestei săptămâni. Anunțul Primăriei Huedin vine în contextul în care elevii de la Școala Nouă au fost anunțați că, începând de miercuri, vor trece la școală online timp de 10 zile.

Reprezentanții Primăriei Huedin susțin că nu știu cine a formulat anunțul în care se vorbea despre școală online, timp de 10 zile, la Școala Nouă. Profesorii care au distribuit mesajul printre părinți și elevi ar fi neinformați în legătură cu situația reală a centralei, arată aceiași reprezentanți ai Primăriei Huedin.

„Din discuțiile purtate cu directorul centralei orașului am aflat că problema va fi remediată cel târziu la sfârșitul acestei săptămâni. Noi estimăm că lucrările o să mai dureze o zi, două. La acest moment, din cauza centralei, nu se pune problema de școală online timp de 10 zile la Școala Nouă. Nu se pune problema să începem săptămâna viitoare cu școala online”, se arată în comunicatul Primăriei Huedin.

Reprezentanții Primăriei Huedin recomandă ca elevii de la Școala Nouă să fie pregătiți pentru școala online în zilele de miercuri și joi.

Joi, Primăria Huedin urmează să aibă un alt comunicat pe situația centralei orașului.

Centrala orașului s-a defectat, iar de atunci se muncește pentru remedierea situației.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.