Ultimate magazine theme for WordPress.

Primăria Huedin îi plânge de milă firmei de casă Euro New Garden SRL

0 116

Primăria Huedin este îngrijorată de situația firmei Euro New Garden SRL. Brusc, angajații acestei firme nu mai fac față lucrărilor contractate. Primarul, Mircea Moroșan, și viceprimarul, Buzas Fekete Maria, în mod suspect, închid ochii când această firmă nu își face treaba în oraș, deși primește pentru asta o grămadă de bani.

În urmă cu o săptămână am publicat materialul în care arătam în ce hal a ajuns cimitirul din Huedin, din cauza firmei Euro New Garden SRL și a autorităților locale, care dau dovadă de nepăsare totală în cheltuirea banului public. Iarba era necosită, iar crucile nu se mai vedeau de bălării.

În prezent, cimitirul este la fel de mizerabil, cu toate că o parte din iarbă s-a cosit. Săptămâna trecută, când un reporter Info Huedin a vorbit cu primarul Moroșan, edilul știa că cimitirul a fost cosit. Total neadevărat, iar primarul s-a convins că a fost mințit. Mircea Moroșan spunea la acel moment că trebuie să-i înțeleagă și pe muncitori că au multe de făcut.

Astăzi, la 7 zile de la publicarea articolului, viceprimarul Huedinului, Buzas Fekete Maria, s-a dus în inspecție la Cimitirul Huedin, după ce a aflat de la noi că iarba nu a fost cosită. Viceprimarul, la rândul său, s-a convins că angajații firmei Euro New Garden cam fug de muncă.

„Am fost azi în cimitir. Am aflat că au cosit ceva și au plecat în pauza de masă la 11 fără un sfert. Ei au o pauză de masă de o oră. Peste o oră merg să văd ce se întâmplă, cât durează până termină. Nu pot să promit un timp în care ei termină de cosit și de curățat cimitirul”, precizează Buzas Fekete Maria, viceprimar în Huedin.

Într-un articol anterior vă arătam că firma Euro New Garden primește o căruță de bani pentru curățirea cimitirului și a spațiilor verzi, dar a luat banii și a uitat să facă lucrările contractate prin atribuire directă, fără licitație

Articolul poate fi citit dacă dai click AICI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.